Adaugă un pic de magie fotografiilor tale

Spune: Abracadabra!

Fotografie de portret

Ai nevoie de fotografii portret în stil corporate pentru publicații de afaceri sau pur și simplu de o poză de profil pentru contul de Linkedin? Fotografii noștri știu cum să te surprindă în cele mai bune ipostaze și să te facă să te simți confortabil în fața camerei foto, căutând să creeze o conexiune cu tine, alegând lumina potrivită și reușind să te facă să te simți în largul tău în studioul foto.

Când alegi un fotograf pentru portrete, bazează-te pe o echipă bine pregătită. De la fundal, poziționarea luminilor, înțelegerea geometriei fiecărei fețe și alegerea celor mai favorabile unghiuri, adaptare rapidă la condiții outdoor, până la încadrarea în fotografie și detalii fine precum fire de păr rebele sau cute discrete pe haine – o echipă profesionistă va putea să regleze rapid toți acești factori astfel încât să te pună cât mai mult în valoare.

Contactează-ne pentru o ședință foto și noi ne vom ocupa de tot: make-up, fotografiere, editare și tipărire în albume sau cataloage. În plus, îți putem oferi un pachet mai complex de servicii, în avantajul financiar al companiei tale pe termen lung.

Te-ai intrebat vreodata cum decurge o sedinta foto?

Simplu.


 

1.

Plan

Gândim împreună ziua, locația și modul în care se va desfășura totul și scriem un plan.

2.

Styling

Ținute, hair style, make-up, toate sunt ingrediente care vor ajuta la un rezultat final perfect.

3.

Shooting

Setăm luminile, facem teste și începem lucrul, la tine la birou sau la noi în studio.

4.

Selectie

Alegem împreună cadrele cele mai reușite, îmbinând opinia noastră de fotografi – obiectivă, cu cea a modelului – subiectivă.

5.

Editare

Cu atenție la detalii și fără a distorsiona realitatea, scoatem în evidență cele mai bune trăsături. Iar atunci când ni se cere, facem și magii!

6.

Livrare

Pe transfer, stick sau DVD, în materiale grafice, web sau tipărite, fotografiile ajung la tine și sunt gata să genereze exclamații.

cu cine vei lucra?

Echipa noastra


Lucrăm de mulți ani împreună și suntem un nucleu creativ care rezolvă proiectele cu relaxare și în același timp cu concentrare. Ne-am format în timp un stil de lucru omogen care ne poartă semnătura iar clienții ne preferă pentru calitatea pe care o livrăm de fiecare dată.

Mihaela Dinca

mihaela-dinca

Fotograf

Cu mai bine de 6 ani de experiență în fotografia de tip portret, de produs și eveniment, a realizat numeroase proiecte în domeniul artistic, al sportului, corporate iar din pasiunea ei pentru călătorii rezultă fotografii spectaculoase de peisaj.

Marius Tudose

marius-tudose

Director executiv & FOTOGRAF

Are o experiență îndelungată în arta fotografică și a lucrat cu numeroși clienți din sport, muzică, divertisment, corporate, IT și HoReCa. Portofoliul său conține portrete cu artiști, antreprenori, manageri, sportivi sau profesionști din diverse domenii.

Loredana Bulgaru

loredana-bulgaru

Art director

Experiența ei în grafică și ilustrație își pune amprenta asupra tehnicilor de editare și manipulare fotografică. Cu mare atenție la detalii și un simț aparte pentru frumos, Loredana transformă ceea ce surprinde aparatul foto în produsul finit la care toți exlamă wow!

 

Ce spun clientii despre noi?

 

Stefana Popa

incubator107

 

 

Marius nu face fotografie, el face atmosferă. Atmosfera făcută de el are un umor, o jucăușenie, ceva provocativ care te face să treci dincolo de timiditate, de blocaje sau inhibiții. El nu face fotografie, nici nu îți dai seama că are un aparat de fotografiat în mână. E un prieten în fața căruia te deschizi exact așa cum ești.

Tatiana Litvitov

TL Nails

La început eram un pic stresată. 🙂

Nu prea pozez de felul meu dar Marius e profesionist, crează o atmosfera plăcută, și m-am relaxat. Voi mai veni categoric la Fotosfera pentru așa servicii.

 

 

 

 

Gabriela Solomon

My Secret Romania

Pe Mihaela am cunoscut-o mai întâi prin intermediul fotografiilor. Tot timpul aşteptam următorul cadru aventuros sau romantic! Şi apoi am cunoscut-o într-o expediţie şi am rămas în contact pentru alte ture şi şedinţe foto. Contează mult obiectivul, lumina, contextul, dar cel mai mult contează omul din spatele obiectivului şi felul în care te face să te simţi! Mulţumim, Miky!

 

Cat costa o sedinta foto?

Fiecare solicitare are specificiul ei, în concluzie și volumul de muncă variază de la o cerință la alta. Pentru a-ți face o ofertă de preț, lasa-ne o adresa de email și un telefon și te contactăm noi.

Dacă planul tău e mai lung scrie-ne la contact[at]fotosfera.ro sau dacă te grăbești sună la 0732 125 120.

 

[contact-form-7 id=”763″ title=”Headshot”]