cu cine vei lucra?

Echipa noastra


Lucrăm de mulți ani împreună și suntem un nucleu creativ care rezolvă proiectele cu relaxare și în același timp cu concentrare. Ne-am format în timp un stil de lucru omogen care ne poartă semnătura iar clienții ne preferă pentru calitatea pe care o livrăm de fiecare dată.

Mihaela Dinca

mihaela-dinca

Fotograf

Cu mai bine de 6 ani de experiență în fotografia de tip portret, de produs și eveniment, a realizat numeroase proiecte în domeniul artistic, al sportului, corporate iar din pasiunea ei pentru călătorii rezultă fotografii spectaculoase de peisaj.

Marius Tudose

marius-tudose

Director executiv & FOTOGRAF

Are o experiență îndelungată în arta fotografică și a lucrat cu numeroși clienți din sport, muzică, divertisment, corporate, IT și HoReCa. Portofoliul său conține portrete cu artiști, antreprenori, manageri, sportivi sau profesionști din diverse domenii.

Loredana Bulgaru

loredana-bulgaru

Art director

Experiența ei în grafică și ilustrație își pune amprenta asupra tehnicilor de editare și manipulare fotografică. Cu mare atenție la detalii și un simț aparte pentru frumos, Loredana transformă ceea ce surprinde aparatul foto în produsul finit la care toți exlamă wow!

 

Ce spun clientii despre noi?